Καλώς ήλθατε στα δίκτυα του μέλλοντος

Κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες και στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού,
οι σύγχρονες επιχειρήσεις βασίζονται σε σύγχρονες λύσεις.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΣ

Μάθετε περισσότερα από ποτέ για το δίκτυό σας

Ο προσεγμένος σχεδιασμός συναντά την τεχνολογία δικτύου

Προσαρμόστε τις ψηφιακές σας λειτουργίες μέσα σε λίγα λεπτά!

Ασύρματα δίκτυα
Το ασύρματο
έγινε
εύκολο

Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και εγκατάσταση παραμετροποιήσιμων λύσεων που μεγιστοποιούν την αξία της επένδυσή σας στον τεχνολογικό τομέα και ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Το να είμαστε συνεργάτες και να μας πιστοποιούν οι πρωτοπόροι, σε επίπεδο τεχνολογίας, προμηθευτές μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις τεχνολογίας επόμενης γενιάς.

VPN
Απλό
Ασφαλής πρόσβαση
Από παντού

Η Octagon παρέχει ευέλικτες λύσεις VPN για την προστασία των δικτύων σας, είτε πρόκειται για προστασία απορρήτου στο Διαδίκτυο, είτε για απομακρυσμένη πρόσβαση για υπαλλήλους, είτε για την ασφάλεια γενικότερα στο διαδίκτυο. Η πρότασή μας για λογισμικό διακομιστή VPN έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την ασφάλεια και την απόδοση.

Firewalls
Προστατεύστε
την περίμετρο σας

Η πρότασή μας για τείχος προστασίας, προσφέρει διαφορετικές ρυθμίσεις ασφαλείας οι οποίες καλύπτουν κάθε είδους επιχείρηση και τηρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, προστατεύοντάς σας από κενά ασφαλείας που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων, δεδομένων αλλά ακόμα και να πλήξουν σοβαρά την φήμη και την αξιοπιστία σας. Εξασφαλίζει επίσης τη συμμόρφωσή σας με τις απαιτήσεις για την προστασία των δεδομένων.

Spam Protection
Αποκλείστε
διαφημήσεις
στο ίντερνετ

Εκτός από τον αποκλεισμό διαφημίσεων, η πρότασή μας, διαθέτει περιβάλλον χρήστη με πρόσβαση μέσω διαδικτύου που εμφανίζει στατιστικά στοιχεία για την επισκεψιμότητα σε όλους τους τομείς του δικτύου σας.

Monitoring
Ασφάλεια
Ανάλυση

Εύκολη ενσωμάτωση διαφορετικών δεδομένων για την εξάλειψη τυφλών σημείων. Εντοπίστε απειλές με προκαθορισμένες εργασίες ανίχνευσης ανωμαλιών και κανόνες ανίχνευσης. Ανταποκριθείτε πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το παντοδύναμο περιβάλλον χρήστη για έρευνα το οποίο έχει ενσωματωμένη διαχείριση υποθέσεων.