Αμυνθείτε στις απειλές του αύριο, σήμερα

Προστατέψτε μια συσκευή δικτύου από κακόβουλο λογισμικό, κακόβουλες εφαρμογές
και διερευνήστε περιστατικά και ειδοποιήσεις ασφαλείας.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

Το πιο ασφαλές λειτουργικό σύστημα στον κόσμο

Ισχυρή απομόνωση

Απομονώστε τα προγράμματα σαν να ήταν εγκατεστημένα σε διαφορετικό υπολογιστή χρησιμοποιώντας τεχνικές προσομοίωσης PV ή HVM.

Template System

Επιτρέψτε στα qubes που ονομάζονται AppVM να μοιράζονται ένα κεντρικό σύστημα αρχείων χωρίς να θυσιάζετε την ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το καινοτόμο σύστημα προτύπων.

Πολλαπλά λειτουργικά συστήματα

Χρησιμοποιήστε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων των Fedora, Debian ή Windows.

Αναλώσιμοι εικονικοί υπολογιστές

Δημιουργήστε εικονικούς υπολογιστές μίας χρήσης που δημιουργούνται γρήγορα και καταστρέφονται με το κλείσιμο.

Ενσωμάτωση Whonix

Χρησιμοποιήστε το Tor με ασφάλεια σε όλο το σύστημα σας χρησιμοποιώντας το Whonix σε συνδυασμό με το Qubes.

Απομόνωση των Controller

Ασφαλής χειρισμός συσκευών μέσω απομόνωσης καρτών δικτύου και USB controllers.

Split GPG

Χρησιμοποιήστε το Split GPG για να αποθηκεύσετε ιδιωτικά κλειδιά GPG σε ένα AppVM.

U2F Proxy

Χρησιμοποιήστε τον διακομιστή μεσολάβησης Qubes U2F για να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ανοιχτός κώδικας

Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν, να αντιγράφουν και να τροποποιούν το λειτουργικό Qubes και μάλιστα τους ενθαρρύνουμε να το κάνουν.

Ασφαλές υλικο-λογισμικό ανοιχτού κώδικα

Ευελιξία

Η βασική ευελιξία που προσφέρει το coreboot είναι η χρήση διαφορετικών ρουτίνων εκκίνησης. Υποστηρίζουμε την εκκίνηση παλαιού λειτουργικού συστήματος μέσω του SeaBIOS, εκκινώντας μέσω δικτύου με ενσωματωμένο iPXE ROM ή την νεότερη έκδοση υλικολογισμικού εκκίνησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ρουτίνες εκκίνησης χρησιμοποιώντας το πακέτο εργαλείων libpayload με άδεια από το BSD.

Ασφάλεια

Το Coreboot διαθέτει μια μικρή αξιόπιστη υπολογιστική βάση που μειώνει τη δυνατότητα επίθεσης. Υποστηρίζει επίσης μια ασφαλή διαδικασία εκκίνησης που ονομάζεται VBOOT2. Είναι γραμμένο στο πρότυπο MISRA-C και παρέχει Και παρέχει τη δυνατότητα σε άλλες γλώσσες προγραμματισμού όπως η ADA να παρέχουν επίσημη πιστοποίηση σε εξειδικευμένες ιδιότητες. Επίσης, η χρήση δυνατοτήτων πλατφόρμας όπως η IOMMU, προστασίες μνήμης flash και η απενεργοποίηση λειτουργίας SMM, αυξάνει την ασφάλεια.

Αρχιτεκτονική

Η αρχιτεκτονική του coreboot έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει μια αδιάκοπη διαδικασία ενημέρωσης. Η ενημέρωση του υλικο-λογισμικού δεν πρέπει να είναι πιο επικίνδυνη από ότι η εγκατάσταση της αγαπημένης σας εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Απόδοση

Το Coreboot έχει σχεδιαστεί για γρήγορη εκκίνηση. Για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, μπορεί συχνά η εκκίνηση στην αρχή του λειτουργικού συστήματος να διαρκεί λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Για διακομιστές, μπορεί να μειώσει αρκετά λεπτά από τον χρόνο εκκίνησης. Ορισμένες εταιρείες πληροφορικής έχουν δείξει μείωση του χρόνου εκκίνησης περισσότερο από 70% σε σύγκριση με το με το προεγκατεστημένο BIOS.

Διατηρεί τους υπαλλήλους σας ασφαλείς και παραγωγικούς

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρετε προστασία από κακόβουλα προγράμματα, χάκερ, ιούς, ransomware και επικίνδυνους ιστότοπους.

Τα παραδοσιακά Antivirus χρησιμοποιούν συνήθως ένα μοντέλο βασισμένο στο ψηφιακό αποτύπωμα ενός αρχείου, το οποίο εξαρτάται από την καταγραφή νέων ιών και τη δημιουργία μιας βασικής λίστας κακόβουλου λογισμικού την οποία λαμβάνουν οι χρήστες. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο σε πρωτότυπες επιθέσεις και σύγχρονες απειλές, οι οποίες αλλάζουν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να ενημερωθούν οι βασικές λίστες των antivirus για να εντοπιστούν.

Σταματάει τις μολύνσεις πριν προλάβουν να επιτεθούν

Το παραδοσιακό Antivirus περιμένει να μολυνθείτε προτού να μπορέσει να δράσει. Το Cylance παρατηρεί τη συμπεριφορά των προγραμμάτων σε πραγματικό χρόνο, εντοπίζοντας απειλές σε χιλιοστά του δευτερολέπτου - πριν μπορέσουν να εκτελέσουν.

Προστασία ενάντια σε αδημοσίευτο κακόβουλο λογισμικό

Η προληπτική τεχνητή νοημοσύνη παρέχει προστασία από όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού, από υφιστάμενες απειλές και από αυτές που δεν έχουν ακόμα αναπτυχθεί.

Το Cylance αποτρέπει τις επιθέσεις πριν συμβούν αντί να βασίζεται σε άλλους χρήστες να μολυνθούν για να τις «ανακαλύψει».

Διακριτική προστασία

Γνωρίζουμε ότι απλώς θέλετε το antivirus να σας προστατεύει και τίποτα άλλο. Γι' αυτο εγγυόμαστε ότι δεν θα σας ενοχλήσουμε ποτέ με ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ή αναδυόμενες διαφημίσεις. Σας το υποσχόμαστε.

Ελαφρύ σε RAM και CPU

Κάνουμε όλη την απαιτητική υπολογιστική δουλειά στο cloud. Ως αποτέλεσμα, το Cylance χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη μνήμη RAM και CPU από τα κλασσικά antivirus, καθιστώντας το ιδανικό για gamers ή παράλληλα με άλλες απαιτητικές διεργασίες. Δεν θα παρατηρήσετε καν ότι είμαστε εκεί.

Λύστε τα προβλήματα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης σας

Η διαδικτυακή σας ασφάλεια κινδυνεύει

Η κλοπή κωδικών πρόσβασης είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι διαδικτυακοί λογαριασμοί σας δέχονται συνεχώς επιθέσεις και γι' αυτό
είναι πιο κρίσιμη από ποτέ μια μέθοδος ασφάλειας κωδικών πρόσβασης.

Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο

Κλειδώστε τους κωδικούς πρόσβασης και τις προσωπικές σας πληροφορίες με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο AES-256 bit, salted hashing και PBKDF2 SHA-256.

Διαπλατφορµικές εφαρμογές

Ασφαλίστε και μοιραστείτε ευαίσθητα δεδομένα στην εφαρμογή Bitwarden Vault από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, φορητή συσκευή ή εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή.

Ασφαλής διαμοιρασμός κωδικών πρόσβασης

Μοιραστείτε τα κρυπτογραφημένα δεδομένα σας γρήγορα και εύκολα αλλά μόνο με τους χρήστες ή τις ομάδες που χρειάζονται πρόσβαση.

Έλεγχος ασφάλειας και συμμόρφωση

Γραμμένο σε ανοιχτό κώδικα και με έλεγχο από τρίτους, η εφαρμογή Bitwarden συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς Privacy Shield, GDPR, CCPA.

Αρχείο αναφορών υγείας συστήματος

Παρέχει αναφορές για αδύναμους ή επαναχρησιμοποιημένους κωδικούς πρόσβασης και άλλες χρήσιμες μετρήσεις που αφορούν την ασφάλεια δεδομένων.

Συγχρονισμός καταλόγου

Ο ισχυρός μηχανισμός σύνδεσης στον κατάλογο χρηστών βελτιστοποιεί την ενσωμάτωση χρηστών και ομάδων και τους διατηρεί συγχρονισμένους.

Λεπτομερή αρχεία καταγραφής συμβάντων

Η εφαρμογή Bitwarden δημιουργεί ίχνη ελέγχου για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόσβαση, χρηστών και ομάδων, σε ευαίσθητα δεδομένα.

Ευέλικτες ενσωματώσεις

Χρησιμοποιήστε τα εύχρηστα API μας για να αυτοματοποιήσετε τις λειτουργίες ενσωμάτωσης και διαχείρισης.