Ας φτιάξουμε κάτι υπέροχο μαζί

Ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις βέλτιστες λύσεις μας καθώς και με το πως θα προχωρήσουμε.

Η ομάδα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Με ομαδική δουλειά μπορείς να πετύχεις το ακατόρθωτο.

Δημήτρης Χατζηδημήτρης Cyber Security Expert

Ο Δημήτρης Χατζηδημήτρης διαθέτει επαγγελματική εμπειρία 20+ ετών στην ασφάλεια του διαδικτύου. Έχοντας συνεργαστεί με πολυεθνικούς οργανισμούς στον ιδιωτικό, τον τραπεζικό, τον χρηματοοικονομικό και άλλους τομείς.

Alex Anghelus Penetration Tester

Ο Alex Anghelus είναι ένας πολύ πετυχημένος εμπειρογνώμον στην ασφάλεια πληροφοριών με αποδεδειγμένο ιστορικό και εκτελεί δοκιμές ασφάλειας σε δίκτυα, διαδικτυακές εφαρμογές και συστήματα υπολογιστών καθημερινά.

Παναγιώτης Χατζηδημήτρης Data Backup Specialist

Ο Παναγιώτης Χατζηδημήτρης είναι ειδικός στην δημιουργία προσαρμοσμένων αντιγράφων ασφαλείας και παρέχει μια γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων. Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι η πρώτη του προτεραιότητα.

Αναστάσης Βασιλειάδης Mobile Penetration Tester

Ο Αναστάσης Βασιλειάδης χρησιμοποιεί μεθόδους δοκιμών για να εντοπίσει τρόπους με τους οποίους οι εισβολείς θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αδυναμίες στα κινητά τηλέφωνα. Προσπαθεί να βρει πιθανές ευπάθειες σε διαφορετικά συστήματα κινητών τα οποία αναφέρει.

Ιωάννης Χιονίδης Σχεδιαστής

Ο Ιωάννης Χιονίδης συνεργάζεται με διάφορες επιχειρήσεις, από μικρές εταιρείες ενός ατόμου έως και με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, δημιουργώντας όμορφες ιστοσελίδες και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Άρης ΓιαννόπουλοςΠρογραμματιστής

Ο Άρης Γιαννόπουλος δημουργεί online εμπορικά καταστήματα, υλοποιεί νέες ιδέες και προγραμματίζει με ασφάλεια διάφορες λύσεις για επιχειρήσεις.

MEET UP

Είμαστε σε θέση να ταξιδέψουμε στα εταιρικά σας γραφεία
και να συζητήσουμε για τις λύσεις μας εάν χρειαστεί.

Δεν έχουμε πάει ακόμα παντού, αλλά είναι στη λίστα μας.